Toimitusehdot

Soraonline toimitusehdot 1.4.2016

1. Toimitusehdot

Seuraavia toimitusehtoja sovelletaan Soraonline (toimittaja) ja sen asiakkaiden välillä tapahtuvassa kaupassa.

Soraonline sitoutuu toimittamaan  tilaukset viimeistään 3 arkipäivän kuluessa. Isommat toimituserät toimitetaan erillisen sopimuksen mukaan. Toimitetut tuotteet ovat voimassa olevien laatuvaatimusten mukaisia. Toimittaja ei vastaa tuotteiden värisävyjen muutoksista.

Kuluttajakauppasuhteessa noudatetaan Suomessa voimassa olevia kuluttajakauppaan liittyviä säännöksiä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä kuluttajansuojalaissa on säädetty. Kuluttajan tulee tiedostaa tilatessaan materiaalin oikeellisuus ja määrä. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Maksaminen tapahtuu verkkomaksun kautta Visa ja Mastercard luottokorteilla, verkkopankkitunnuksilla, BlueCommerse- järjestelmällä tai sopimusasiakkaille erillisen sopimuksen mukaan. Verkkokaupassa tilaus on mahdollista perua ennen tilauksen maksamista.

Tilaajan vastuulla on järjestää sopiva kippaus- tai purkupaikka sekä huolehtia siitä että kuljettajalle välittyy tämä tieto. Tilaaja vastaa pihan ja tiestön kantavuudesta.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tilaajan edellytetään tutustuneen toimitusehtoihin.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

2. Tilausprosessi

Asiakas valitsee verkkokaupassa haluamansa tuotteen/tuotteet  ja määrän. Apuna voi käyttää sivulta löytyvää massalaskuria. Laskuri on suuntaa antava. Tämän jälkeen valitaan toimitusosoite. Toimitusosoitteen perusteella muodostuu kokonaishinta toimitettavalle materiaalille. Lisätietoja kenttään voidaan lisätä erityistoiveita tilaukseen liittyen. Tilauksen lopussa valitaan maksutapa. Maksun suorituksen jälkeen tilaus etenee toimitukseen ja asiakkaalle lähetetään tilausvahvistus.  Tilaus toimitetaan viimeistään 3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Asiakkaalle ilmoitetaan  mikäli kyseistä tuotetta ei ole saatavilla, eikä järjestelmä silloin hyväksy tilausta.

3. Hinnasto

Hinta muodostuu nettisivulla voimassa olevan hinnaston perusteella. Hinta sisältää voimassa olevan arvonlisäveron. Sopimusasiakkaille hinta muodostuu erillisen tarjouksen perusteella. Tuotteen hinta muodostuu materiaalista ja kuljetusmaksusta.  Kuljetusmaksu muodostuu tilauskohteen ja lähimmän varastoalueen välimatkan mukaan, tuotteen määrästä sekä mahdollisesta nosturin käytöstä. Yli 19 tonnin kuljetukset toimitetaan ajoneuvoyhdistelmällä. Tuotteen ja kuljetuksen kokonaishinta näkyy tilauksen toimituspaikan ja toimitustavan lisäämisen jälkeen.

4. Ehdot sopimusasiakkaille

Sovelletaan yleisiä Rakennustuotteiden hankinta- ja toimitusehtoja (RYHT 2000).

Myyjä pidättää oikeuden tuotteiden omistusoikeuteen kunnes tuote on kokonaan maksettu.

Maksuehto on 14 vrk ellei muuta ole sovittu. Maksun viivästyessä peritään 16% viivästyskorko ja perintäkulut.

Hintoihin lisätään 24% arvonlisäveroa.

Kaivinkone ja Maansiirto Rikamat Oy
Kuormaajantie 23
40320 JYVÄSKYLÄ
puh. * 0207 438 320
rikamat@maansiirtorikamat.fi

* Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin:
lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min. (alv 24%),
matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min (alv 24%):